امروز اتفاقی این رو توی پینترست پیدا کردم؛ انگار داره به توضیح وبلاگ من اشاره میکنه، انگار داره میگه واقعا؟ تلاش کردی واسهش که نشد؟ نمیدونم.
نمیتونم مفصل و طولانی در مورد اتفاقات توضیح بدم؛ یه جایی رو نیاز دارم که کوتاه بگم که چی شد و برم. بگم برچسبهای حروف کیبوردم رو کندم و عجیب اینه که وقتی دارم به کیبورد نگاه میکنم، نمیتونم حروف فارسی رو حدس بزنم و تایپ کنم ولی وقتی نگاهم به صفحهست حافظه دستهام باعث میشن راحت بتونم تایپ کنم و من قبلا با وجود برچسبها به این دقت نکرده بودم. یا بگم یه رگ وسواس در مورد قالب وبلاگم دارم که هر چند وقت یک بار میگیره و من قالبهای تقریبا مشابه رو هی تغییر میدم و هی راضی نمیشم.
با این حال دلم فقط این وبلاگ رو میخواد. ینی میدونی، فکر میکنم من اینجا رو واقعا دوست دارم، آروم و نسبتا ساکت بودنش رو، آدمهاش رو، اینکه الان توی تاریکی نشستهم گوشه اتاق کوچیکم و صدای کیبورد میاد و من تند تند (البته که نه) مینویسم تا یکی هزار کیلومتر دورتر از من اینها رو بخونه و با خودش فکر نکنه اه این دیگه چی داره میگه. انگار اینجا از این چیزهای بیاهمیت حرف زدن اشکالی نداره.
به هر حال خوشحال میشم اگه پلیلیستی توی اسپاتیفای یا ساند کلاد دارید، لینکش رو برای منم بفرستید.
درباره این سایت